Unibet

Betyg: 
7

När Unibet lanserades 1997 var man först ut av de idag kända spelbolagen på den svenska marknaden att erbjuda spel på nätet, eller i början skedde själva spelen egentligen via telefon, men efterhand kunde man erbjuda spel direkt på Internet. Succén lät inte vänta på sig och Unibet etablerade sig snabbt som ett spelbolag att räkna med.

unibetUnibet karaktäriseras främst av sin läckert gröna layout, ett stort utbud, en bra livedel med både Livebetting och Livestreaming. Däremot kan man kanske kräva lite mer spel på de olika objekten som erbjuds.

Unibet har dessutom en stark uppställning experter och krönikörer i form av Anders "Ankan" Parmström, Jens Fjellström och Johan Mjällby. Stort plus för liveinslagen i Unibet-tv:n.

Unibets kunder

Kunderna på Unibet är vana vid en bra produkt kombinerat med intressanta alternativa spelformer. Kunderna hos Unibet vet vad de får och därför stannar många hos det stora spelbolaget. Dessutom lockas många nya av den aggressiva marknadsföringen man fört genom åren.


Utseendet

unibet grafikVid det här laget känner förstås alla spelintresserade svenskar till Unibet, mycket tack vare deras layout som idag är starkt förknippat med spelbolaget. Fräsch och snygg webbplats.

Användarvänligheten

unibet matchlistaEtt område man gått starkt framåt på de senaste åren, från att ha varit en ganska omständlig sajt till att idag erbjuda ett bra upplägg som underlättar för spelarna. God översikt i menyerna och bra statistikfunktion.


Utbudet

unibet utbudKombinerar ett brett utbud på fotboll, hockey och andra stora sporter med mindre sporter som exempelvis Dart. Här finns både brett och smalt, kort sagt något för alla smaker. Även Livebetting.

Insättningar och Uttag

VISA, Mastercard, Carte Bleue, Moneybookers, Neteller samt via telefon.

Supporten

Telefon och mejl - dygnet runt

Fakta

Adress: Unibet Group plc, The Plaza Complex Level 5, Bisazza Street, Sliema SLM15, Malta
Telefon: Kontorsnummer - Tel +356 2343 1613
Gratisnummer - Tel 0200 159 123
E-post: info-se@unibet.com

Oddssidan.se rekommenderar Unibet därför att

Med sin långa erfarenhet och sin läckra sajt är Unibet ett mycket bra val för spelarna. För den som gillar att testa nya spelformer på nätet är det läge att kolla in Unibet, man är definitivt inte rädda för att utveckla nya produkter.