Expekt

Betyg: 
7

Som svensk har du med stor säkerhet stött på Expekt. Kanske har du även testat spelbolaget som har sin bas på Malta, men som har en stark skandinavisk anknytning. Expekt är också känt för att vara det spelbolag som kanske har den mest användarvänliga funktionaliteten vilket gör det mycket enkelt att spela på sajten.

Expekt har också på senare år satsat hårt på att profilera sig med hjälp av i sportsammanhang kända ansikten som Niklas Wikegård, Glenn Strömberg och Pontus Kåmark. Samtidigt har man ett av spelmarknadens bästa statistikverktyg.

expektÄven om Expekt inte ser lika trevlig ut som exempelvis bwin som satsat hårt på utseendet, håller Expekt mycket hög klass på många andra viktiga områden. Saknar dock Livestreaming, vilket är synd.

Expekts kunder

Expekt satsar målmedvetet på att locka till sig framförallt fotbolls - och hockey intresserade spelare vilket inte minst märks i valet av krönikörer och experter. Livespelskunderna har dock inte så mycket att glädjas med jämfört med konkurrenterna. Satsningar på Livebetting är dock på gång.


Utseendet

expekt matchlistaAlla som sett sajten känner igen den också i fortsättningen. Expekt kommer man ihåg, mycket tack vare den i sammanhanget unika orangea designen. Finns dock en hel del att göra innan Expekt kan mäta sig med de bästa på området.

Användarvänligheten

expekt grafikExpekts bästa gren är definitivt Användarvänligheten. Det är mycket enkelt att spela på Expekt och det märks att bolaget haft detta i fokus när man utvecklat sin produkt. Förmodligen ledande på spelmarknaden i denna kategori.


Utbudet

expekt utbudStort utbud både när det gäller stora sporter och lite mindre. Dessutom har Expekt en hel del spel för den svenska marknaden vilket inte är så kontigt med bakgrunden spelbolaget har. Livedelen kan som sagt dock förbättras.

Insättningar och Uttag

Kredit/Debet Kort (VISA, Mastercard mm), Banköverföring, Neteller, Moneybookers, Paysafecard, WebMoney, Western Union, PayNetCom/Union Pay, Ukash, ClickandBuy

Supporten

Engelsk support dygnet runt, 365 dagar om året.
Svensk support 365 dagar om året, mellan 10:00 - 22.00

Fakta

Adress: Expekt.com, Company Limited, 114, The Strand, Gzira GZR 1027 - Malta
Telefon: -
E-post: SportsbookFeedback@expekt.com

Oddssidan.se rekommenderar Expekt därför att

Letar du efter en enkel spelsajt med ett stort utbud, smart upplägg och heta speltips från kunniga krönikörer är Expekt helt rätt för dig. Gillar du att följa dina spel live via Livestreming är Expekt dock inte det bästa alternativet idag.