bwin

Betyg: 
8

Som världens största spelbolag har bwin förstås stora resurser. Därför är det kanske inte så konstigt att man idag sponsrar stora europeiska fotbollslag som Milan, Real Madrid och Bayern München. Många av er har säkerligen sett bwinloggan på respektive lags matchtröjor.

Bwin har sin bas i Gibraltar men är börsnoterande på börsen i Wien. Detta då man i grunden är ett österrikiskt spelbolag. Men bwin har faktisk också en stark svensk anknytning då man innan man blev bwin hette Betandwin, som i sin tur hade köpt upp det svenskstartade bolaget Ongame. Uppköpet av Ongame skedde 2005.

bwinFördelarna med bwin är många. En utvecklad livebettingdel, livestreaming samt en mycket läcker design. Dock är bonusarna inte riktigt lika bra som hos vissa av konkurrenterna.

bwins kunder

bwinkunderna lockas med läcker grafik, mycket livespel och den populära streaming av livematcher. Och det funkar. Kunderna har också sitt eget lilla utrymme på bwin, i b’Inside där det finne en hel del trevligt att roa sig med.


Utseendet

bwin grafikBwin skiljer sig en aning från konkurrenterna då man satsat på stora block med färgstarka bilder på den svarta bakgrundsfärgen. Resultatet är mycket lyckat och bwin kan mycket väl vara det spelbolag som kommit längst på just detta område.

Användarvänligheten

bwin matchlistaÄr du van vid upplägget på spelbolag som Expekt och Unibet kommer det kanske ta några minuter innan du fått kläm på upplägget på bwin. Därmed inte sagt att det är dåligt. Det är bara ett annat tänk.


Utbudet

bwin utbudEn av bwins stora styrkor. Mängder av spel på mängder av sporter. Här kan man faktiskt hitta det mesta, allt från fotboll till schack. Dessutom livedelen som är mycket bra och erbjuder många spel.

 

Insättningar och Uttag

Visa, Mastercard, Diners Club Card, Neteller och ClickandBuy, Banköverföring, FreeBet-kort, Western Union Quick Pay, Moneybookers

Supporten

09:00 till 17:00

Kontaktuppgifter

Adress: bwin International Ltd. Börsegasse 11/Top floor, A-1010 Wien, Österrike
Telefon: 003 50 77816, Måndag - Fredag kl. 10:00 - 16:00

Oddssidan.se rekommenderar bwin därför att

Bwin håller hög klass, har ett stort utbud, en mycket iögonfallande design.