Betsson

Betyg: 
9

Betsson tillhör de största aktörerna på spelmarknaden. Man startade upp spelverksamheten under 2002 och sedan dess har man tagit stora kliv mot spelmarknadens toppskikt. Betsson är sedan år 2004 registrerat på Medelhavsön Malta. Som ett bevis på att man jobbar rätt under de inledande åren fick Betsson 2006 ta emot priset som årets sport och spelsajt av tidningen Internetworld.

BetssonÄven om Betsson inte har lika många år på nacken som en del av konkurrenterna har man visat att man tillhör toppskiktet på spelmarknaden. Med målinriktade insatser, hård marknadsföring och en bra produkt är man idag ett av de hetaste alternativen för spelarna.

Betsson är också ett av de första spelbolagen som satsat på den så kallade spelbörsen, där spelarna själva sätter oddsen. Ett alternativ för den som är lite mer insatt och rutinerad spelare och som samtidigt gillar spelutmaningar.

Betssons kunder

Som sportintresserad är Betsson ett mycket bra alternativ. Och här behöver kanske inte så mycket mer sägas egentligen. En annan positiv aspekt med Betsson är att man även kan hitta många spel trots att man inte är speciellt intresserad av fotboll, hockey eller någon annan klassisk spelsport. Nej, här finns även en hel del odds

på exempelvis olika politiska val, TV-program som Idol, Melodifestivalen och Let’s Dance.


Utseendet

Betsson Utseende 1

Stort plus på detta område. Betssons webbplats inbjuder till spel. Sköna bakgrundsbilder, bra färgval och en hel del bilder på de olika sporterna bidrar till en mycket trevlig spelkänsla.

Användarvänligheten

Betsson Utseende 2

Betsson är ett spelbolag som satsat hårt på att ta sig till den absoluta toppen och en av anledningarna till att man är det spelbolag man idag är, är att man vet vikten av en användarvänlig webbplats. Informationen på sajten är god, strukturen pedagogisk och överblicken klockren. Detsamma gäller kontodelen.


Betsson Utbud

Utbudet

Utbudet hos Betsson är stort, inte bara när det gäller antal objekt. På de populäraste matcherna och spelen finns även mängder av extraspel som gör att vissa stormatcher i exempelvis engelska Premier League kan innehålla fler är femtio olika spel. Utöver de många sporterna finns även odds på allt mer intressanta spelformer som underhållning, musik, och tv-program. Glöm heller inte att kolla in Livedelen.

Insättningar och Uttag

VISA, Mastercard, Entropay, Wirecard, Neteller, Moneybookers, Banköverföring, Click2Pay, ClickandBuy, Paysafecard.

Supporten

Supporten är en av de starkaste sidorna på Betsson. Valmöjligheterna är många och supporten är tillgänglig dygnet runt. FAQ:en är dessutom mycket informativ.

Kontaktuppgifter

Adress: Betsson Malta Ltd., G.B. Buildings, Watar Street, Ta Xbiex, Malta
Telefon: 020799004 från fast telefon, +356 2260 3005 från mobil
E-post: info@betsson.com, support-se@betsson.com

Oddssidan.se rekommenderar Betsson därför att

Betsson är en av de bästa spelsajterna på marknaden och man sätter sina kunder i fokus. Trevlig design, stort utbud och enkel och användarvänlig utformning. Betsson har det mesta man kan kräva av ett onlinespelbolag.