Recensioner

Betsson

Betsson tillhör de största aktörerna på spelmarknaden. Man startade upp spelverksamheten under 2002 och sedan dess har man tagit stora kliv mot spelmarknadens toppskikt. Betsson är sedan år 2004 registrerat på Medelhavsön Malta. Som ett bevis på att man jobbar rätt under de inledande åren fick Betsson 2006 ta emot priset som årets sport och spelsajt av tidningen Internetworld.

Betyg: 9 Besök Betsson »

Betway

Med bas i Gibraltar drivs Betway under Carmen Media Group, som äger flera pokerrum, casinon online samt spelbolag. Betway påminner i mångt och mycket om Betsson, då inte bara till namnet. Betway startades precis som Betsson några år efter de största konkurrenterna men har snabbt etablerat sig bland de stora spelbolagen.

Betyg: 8 Besök Betway »

bwin

Som världens största spelbolag har bwin förstås stora resurser. Därför är det kanske inte så konstigt att man idag sponsrar stora europeiska fotbollslag som Milan, Real Madrid och Bayern München. Många av er har säkerligen sett bwinloggan på respektive lags matchtröjor.

Betyg: 8 Besök bwin »

Expekt

Som svensk har du med stor säkerhet stött på Expekt. Kanske har du även testat spelbolaget som har sin bas på Malta, men som har en stark skandinavisk anknytning. Expekt är också känt för att vara det spelbolag som kanske har den mest användarvänliga funktionaliteten vilket gör det mycket enkelt att spela på sajten.

Expekt har också på senare år satsat hårt på att profilera sig med hjälp av i sportsammanhang kända ansikten som Niklas Wikegård, Glenn Strömberg och Pontus Kåmark. Samtidigt har man ett av spelmarknadens bästa statistikverktyg.

Betyg: 7 Besök Expekt »

Unibet

När Unibet lanserades 1997 var man först ut av de idag kända spelbolagen på den svenska marknaden att erbjuda spel på nätet, eller i början skedde själva spelen egentligen via telefon, men efterhand kunde man erbjuda spel direkt på Internet. Succén lät inte vänta på sig och Unibet etablerade sig snabbt som ett spelbolag att räkna med.

Betyg: 7 Besök Unibet »