Neteller

Neteller är ett mycket bra betalningsalternativ som tas hos alla seriösa spelbolag som erbjuder odds. Neteller fungerar som en plånbok på Internet och gör att du slipper registrera dina konto- eller kreditkortsuppgifter hos spelbolagen. Med Neteller kan du genomföra transaktioner mellan både spelsajter och till dina vänner och bekanta.

Neteller har funnits sedan 1999 och företaget Neteller Group är noterat på Londonbörsen AIM Exchange. Tänk dock på att Neteller inte är någon bank i den bemärkelsen att man inte täcks av vanliga återbetalningserbjudanden. Neteller är dock ett högst seriöst bolag som är auktoriserade och reglerade av Financial Services Authority i Storbritannien.

Så genomför du transaktioner hos Neteller

Hos Neteller kan du göra insättningar, utbetalningar och överföringar. Insättningar gör du enklast med ett bankkort, precis som när du sätter in pengar hos ett spelbolag.

Fördelen är att du kan använda de medel du sätter in hos alla spelbolag som du vill spela hos. Du kan dessutom göra insättningar via banköverföring eller på plats hos din bank. Tänk dock på att om du sätter in pengar med kort tas en avgift på 1,75 procent ut. Banköverföring är gratis, men tar å andra sidan betydligt längre tid.

När det gäller utbetalningar hos Neteller finns det flera alternativ. Det bästa tillvägagångssättet är dock att använda Netellers egna bankkort. Detta kort använder du precis som ett vanligt bankkort.

Sist men inte minst ska vi ta upp Netellers överföringar. Fördelen här är att du, om du till exempel vill föra över pengar till någon bekant, inte behöver vänta på att pengarna ska komma in på din väns konto.

Slutligen är Neteller den perfekta hjälpen för spelare som använder sig av konton på flera olika spelbolag. Hjälper du dessutom Neteller att få nya kunder belönas du med bonusar och liknande.